Loading...
Portfoliodag studio34x2019-09-29T17:50:41+00:00

Portfoliodag studio34x

Ben je startende en weet je maar niet hoe je aan je eerste klanten kan komen of ben je ervaren en wil je nieuwe looks vast leggen, dan is portfolio werk een goede stap!

In Studio34x, ook wel bekend van het TV programma ‘het perfecte plaatje’, organiseer ik nu al twee jaar portfoliodagen. De studio ligt in Almere haven en heeft een ruimte van 750m2 en daarmee behoren zij tot de grotere studio’s van het land. De afgelopen 2 jaar gingen meerdere collega’s werkzaam in de bruidsindustrie je voor. Door het succes van afgelopen jaren blijft dit een jaarlijks terugkerend event.

Om de kwaliteit te behouden is er dan ook maximaal plaats voor 20 bruidsstylisten dus wees er snel bij met inschrijven.

Deze dag staat vooral in het teken van het werken aan je portfolio.

Verschillende leveranciers werken mee om ervoor te zorgen dat jou portfolio compleet is. Denk hierbij aan leveranciers van bruidsjurken, boeketten, haaraccessoires, hairexstensions en natuurlijk de fotografen! Er is letterlijk voor alles gezorgd! Ook kan er voor een model gezorgd worden als je die zelf niet kunt vinden.

Om deel te kunnen nemen die je wel een aantal voorwaarden te ondertekenen. Dit document is onderaan te downloaden en dien je te mailen naar info@beautifulshades.nl

Drie weken voor de datum krijg je het volledige programma gemaild met daarbij de leveranciers die zich hebben aangesloten.